FeOre bloem- en plantenbakken

FeOre - bloembakken / plantenbakken

De FeOre bloembakken, plantenbakken en bloempotten zijn verkrijgbaar in een heel scala aan tijdloze vormen en maten, en worden ambachtelijk en met een sterk oog voor detail vervaardigd. Wij hebben de tijd genomen om voor ieder product uit het standaard gamma de perfecte balans te zoeken wat betreft de maatvoering, om zo tot een elegant en evenwichting geheel te komen. Alle zichtbare lasnaden worden weggewerkt, om onze bloembakken, plantenbakken en bloempotten een massief en exclusief karakter te geven. Deze bloembakken, plantenbakken en bloempotten kunnen eenvoudig naar wens gepersonaliseerd worden met standaard accessoires. Indien een speciale maat of uitvoering gewenst is, kunnen we deze ook maken voor u. Het FeOre bloembakken, plantenbakken en bloempotten gamma is telkens verkrijgbaar in 2 materialen, namelijk cortenstaal en inox (RVS of roestvast staal).

Cortenstaal

Cortenstaal is een roestkleurige staalsoort die zeer corrosie resistent is. De oppervlakkige gekristalliseerde roestlaag (patinalaag) beschermt onze bloembakken, plantenbakken en bloempotten tegen het verder doorroesten. In tegenstelling tot sommige andere fabrikanten, leveren wij alle cortenstaal bloembakken, plantenbakken en bloempotten uit cortenstaal reeds “voorgeroest”. Hierdoor kan u direct genieten van een egaal, warm en uniek kleur, zonder eerst maanden te moeten wachten. Daarnaast minimaliseren we hierdoor roestvlekken op de ondergrond die vooral tijdens het oxidatieproces ontstaan. Door zijn eigenschappen is cortenstaal een uitstekend materiaal om bloembakken, plantenbakken en bloempotten te vervaardigen voor buitengebruik. Het is duurzaam en vormt door zijn natuurlijk bruin getinte kleur een prachtig geheel met planten, hout en verharde ondergronden. Dit betekent natuurlijk niet dat deze cortenstaal producten niet als eyecatcher binnenshuis kunnen geplaatst worden.

Inox

Inox, RVS of roestvast staal is een staallegering die roestvast is. Door de toevoeging van nikkel en chroom aan gewoon staal, ontstaat een doorzichtige oxidehuid die de onderliggende laag beschermd tegen verdere corrosie. FeOre levert zijn inox plantenbakken af met een geborsteld oppervlak. Het borstellen van inox zorgt ervoor dat het materiaal minder krasgevoelig is, en zorgt ervoor dat krassen door gebruik van de bloembakken minder zichtbaar zijn. Door zijn eigenschappen is inox een uitstekend materiaal om bloembakken te vervaardigen voor buitengebruik. Het is duurzaam, behoud zijn look in weer en wind, en is een materiaal die vooral in strakkere tuinconcepten tot zijn recht komt. Onze inox bloembakken, plantenbakken en bloempotten zijn binnenshuis natuurlijk ook altijd een meerwaarde. Daar de prijzen voor inox sterk fluctueren, houden wij geen stock en is de prijs telkens op aanvraag.