FeOre Webshop

Resultaat 1–12 van de 13 resultaten wordt getoond

Heb je niet gevonden wat je zocht in onze webwinkel? Wil je een cortenstaal tuinmeubel, met andere afmetingen, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen via onze contactpagina. Het is namelijk zo dat wij bij FeOre alles op maat kunnen maken van de klant. Wil je liever geen logo op je product? Of een eigen logo. Ook dit is zeker mogelijk. Hou dan wel rekening met iets langere levertermijnen.

Wat is cortenstaal?

Cortenstaal is een speciale staalsoort. Gezien Cortenstaal anders is dan gewoon staal, is de prijs van Cortenstaal ook wat hoger dan gewoon staal. Maar, er is een grote maar. Wanneer je Cortenstaal buiten gebruikt hoef je de bloembak, plantenbak, bloempot, of hoe je het ook wilt noemen niet verder te behandelen. Bij gewoon staal moet dit wel, je moet dit bijvoorbeeld verzinken. Als je de prijs voor de behandeling van gewoon staal optelt bij de aankoopprijs, dan zul je snel merken dat Cortenstaal veel goedkoper is dan andere staalsoorten. Nog een leuk pluspunt, het gaat ook veel langer mee.

Waarom kiezen voor een FeOre tafel?

Onze tafelbladen zijn de sterktste in hun soort. De zware industriële stalen poten, waarvan alle lassen mooi weggewerkt zijn, in combinatie met het warm houten tafelblad zorgen ervoor dat deze tafels perfect passen in zowel ultramoderne als landelijke woningen en alles tussenin. De tafels kunnen gebruikt worden als eettafel, als bureau, als vergadertafel of zelfs als werktafel.

Komen er binnenkort nog meer producten?

Heel zeker, deze webwinkel is wordt nog verder uitgebreid. De mogelijkheden van Cortenstaal en onze tafelbladen zijn eindeloos. Hou dus zeker deze pagina in de gaten of volg ons op Facebook en/of Instagram. Van zodra er een nieuw product in onze webwinkel komt zul je het daar ook onmiddellijk zien verschijnen.